Allt om lutfisk
Start Klassisk lutfisk Modern lutfisk Kockarnas lutfisk Vänner Kontakt Press
Värt att veta Recept Menyer En svensk middag Tillbehör

Lutfiskomelett

4 portioner

3 dl kokt lutfisk
1 gul lök
3 kokta potatisar
2 msk smör
3 ägg
1 dl mjölk
svart- eller kryddpeppar
salt
dill, persilja

Finrensa lutfisken. Hacka löken. Skala potatisen. Tärna den.

Fräs löken mjuk i smöret. Maka ner potatis och lutfisk i stekpannan. Strö över finhackad dill och/eller persilja.

Vispa lätt samman ägg och mjölk. Krydda med salt och grovkrossad kryddpeppar. Häll smeten i pannan. Grädda omeletten på vanligt sätt.

Bjud omeletten direkt ur pannan gärna med en grönsallad.


Till sidans topp

Klassiska lutfiskrecept

Koka och servera klassisk lutfisk
Lutfisk 2000
Lutfisksufflé
Lutfiskpudding
Lutfiskpudding med ris
Lutfisk med nudlar
Lutfiskomelett
Allt om Lutfisk är ett samarbete mellan Lutfiskens vänner och Skärhamns Frys AB | skarhamnsfrys.se