Lutfisk på spenat- och rödbetsbädd med fetaostsås4 portioner4 portioner kokt lutfisk8 små eller 4 stora rödbetor 1 påse babyspenat, 150 g Fetaostsås150 g fetaost1 förpackning Laga Lätt, 2 1/2 dl 1 tsk olivolja Nymalen svartpeppar Vattna ur lutfisken några timmar eller över natten. Koka den i ugnen på vanligt sätt. Häll av spadet. Håll lutfisken varm. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Dra av skalet under rinnande vatten. Skär rödbetorna i klyftor. Värm fetaosten och Laga Lätt. Mixa till slät kräm. Rör ner olivoljan. Krydda med svartpeppar. Bred ut spenatbladen på ett stort fat. Lägg på rödbetsklyftorna. Toppa med lutfisken. Krydda den med lite salt och nymalen peppar. Ringla över såsen. Till sidans topp |