Allt om lutfisk
Start Klassisk lutfisk Modern lutfisk Kockarnas lutfisk Vänner Kontakt Press
Värt att veta Recept Menyer En svensk middag Tillbehör

Leif Mannerström presenterar:
En svensk middag

Leif Mannerström, tidigare ägare till Michelinprisade Sjö-magasinet i Göteborg, ger oss en svensk middag med klassisk lutfisk à la Mannerström som huvudrätt, skaldjurscoctail till förätt och hjortronsufflé med punschgrädde till dessert. Smaklig måltid!

Leif Mannerström tvekar inte på orden, när han skall rekommendera god mat:

– Vi svenskar har ett kök som vi kan var stolta över mycket tack vare att vi har råvaror som gör varje älskare av god mat varm om hjärtat. Exempelvis lutfisk som ju varit festmat i Sverige i över fem hundra år. En skatt att ta väl vara på och vårda.

Duktiga kockar över hela världen söker sig nu mot närproducerade råvaror. Tar vara på vad naturen runt om dem erbjuder. Vi gör så vi också och lagar en svensk middag!



Till sidans topp

En svensk middag


* Skaldjurscocktail
* Klassisk lutfisk
* Hjortronsufflé med punschgrädde

* Kantarellsallad
* Klassisk lutfisk
* Strutar med lingongrädde

* Anjovistartar på kavring
* Klassisk lutfisk
* Glöggmandarariner

* Rödbetssallad med getost
* Klassisk lutfisk
* Äppelkaka med vaniljsås

* Souvas på råraka med pepparrotsgräddde
* Klassisk lutfisk
* Hjortronkaka

Allt om Lutfisk är ett samarbete mellan Lutfiskens vänner och Skärhamns Frys AB | skarhamnsfrys.se